Print deze pagina
maandag, 01 juni 2015 19:51

Can I have your attention please?

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(1 Stem)

Als ondernemer wil je graag opvallen. Je moet je onderscheiden van je concurrenten. Iedereen wil zichzelf het beste presenteren. Er worden daarom steeds vaker creatieve manieren bedacht om onder de aandacht te komen. Op social media kom je de ene creatieve uiting na de andere tegen en de concurrentiestrijd is groot. Om op te vallen in die grote vijver vol vissen, moet je dus wat anders gaan bedenken. Het adverteren via een media Mirror is misschien de oplossing voor jou!


Media Mirror

De Media Mirror is een innovatief middel voor reclame uitingen. Middels een spiegel kun jij je advertenties laten zien. Het grote voordeel is dat je erg gericht kunt adverteren. Op deze manier bereik je te allen tijde je doelgroep. De spiegels hangen op de toilet en zijn een goed alternatief voor de banners en posters. Je kunt er dus ook voor kiezen om alleen in de mannen- of vrouwentoilet te adverteren. Verder kun je zowel landelijk als lokaal adverteren en wordt deze reclame-uiting niet als storend ervaren. Of je nu in een restaurant bent, club, café, bioscoop of voetbalstadion, iedereen gaat naar de toilet. Aangezien de Media Mirrors tevens spiegels zijn, kun je er niet om heen. Jouw advertentie staat op de spiegels en zodra iemand dichterbij komt en echt in de spiegel kijkt, verdwijnt de advertentie. Een verrassende en innovatieve manier om jouw advertentie te laten zien. Je kunt op een grappige manier inspelen op het feit dat je op het toilet hangt. Met deze vorm van adverteren is er ruimte voor humor en informatie. Doordat je gericht adverteert en op een innovatieve manier, onthouden de mensen de reclame beter.


Productbeleving

Het is warm weer en de terrasjes zitten vol. Jouw nieuwe zomerse drankje kan nog wel een extra verkoop boost gebruiken. Zorg dan dat jouw advertentie op een Media Mirror staat en in de toilet hangt van de restaurants die jouw drankje verkopen. Mensen gaan naar de toilet, kijken in de spiegel en merken jouw drankje op. Middels geluid en LED verlichting geef je jouw advertentie een extra beleving mee. Je drankje wordt onthouden en daarna meteen uitgeprobeerd op het terras.


Zorg dat jij ook opvalt

Wil jij ook je doelgroep direct bereiken en op een leuke manier adverteren? Ga dan voor de Media Mirrors. Laat de Media Mirrors opmaken en plaatsen door specialisten. Adverteren middels deze spiegels heeft al voor veel en goede resultaten gezorgd. De doelgroep kan je namelijk niet negeren of omslaan, zoals dat in een tijdschrift kan.




876 keer gelezen Laatst aangepast op maandag, 01 juni 2015 20:06