logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

Verander uw PDF in een online bladermagazine en publiceer uw eigen Booki


Digitale online magazines zijn vandaag de dag niet meer weg te denken als bron van informatieoverdracht op het internet. Dit komt niet alleen doordat de informatie makkelijk, actueel en altijd beschikbaar is maar ook vanwege het enorme verspreidingsgebied en de uiterst geringe kosten. Het maken en online plaatsen van een digitaal magazine alsmede het embedden, zonder reclame uitingen, in uw eigen website kost u bij YourBooki.com in ieder geval helemaal niets.


Een ander pluspunt van een online magazine is dat het met de juiste dosering ingezet kan worden op de momenten dat het daadwerkelijk gevraagd wordt. Bijvoorbeeld door het de link te koppelen aan een artikel in uw nieuwsbrief, indien de lezer geïnteresseerd is in aanvullende informatie kan met een muisklik het online bladermagazine met de extra (product)informatie geopend worden. Geen spam van informatie waar de lezer niet op zit te wachten maar op basis van interesse; juist gedoseerde, bruikbare en makkelijk te bereiken informatie beschikbaar stellen. Daar draait het om bij het gebruik van onlinemedia.


Deze service van YourBooki is bedoeld voor verenigingen, particulieren, bedrijven en overheden. Kortom voor iedereen die zijn clubblad, eigen boek of tijdschrift, (bedrijf)catalogus, folders, nieuwsbrieven, verenigingsnieuws, etc.... online wil publiceren en eventueel wil embedden in de eigen website zonder storende reclame uitingen.
Onze software is ook geschikt voor gebruik met een Ipad of Tablet.


Het publiceren van uw eigen online bladermagazines en het bereiken van uw doel- of lezersgroep was nog nooit zo eenvoudig. Of het nu om (product)informatie, een tijdschrift, het maandelijkse clubblad of uw eigen roman gaat, als u een PDF upload plaatsen wij deze als bladermagazine in de door u opgegeven rubriek. Gebruik van deze service van yourBooki is geheel gratis, Het toevoegen van video of flash aan uw publicatie (optioneel) is tegen vergoeding mogelijk.