logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

vrijdag, 30 maart 2012 07:37

Hansgrohe catalogus 2012

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)
  • Hansgrohe catalogus
Al 110 jaar is Hansgrohe pionier in de sanitairbranche. Innovatie en functionaliteit van de producten worden door het perfect gevormde design tot uitdrukking gebracht. Zelf gezette maatstaven inspireren ons continu en leiden naar talrijke onderscheidingen en tot de ont wikkeling van baanbrekende technologieën zoals AirPower en ecoSmart.

Stijlwerelden, onder verdeeld in Avantgarde, Modern en Classic, vormen de leidraad voor de individuele inrichting van de badkamer. Het uitklapbare overzicht van de stijlwerelden toont in één oogopslag, welke kranen en douches met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo is snel en stijlzeker een perfect op elkaar afgestemd assortiment van Hansgrohe producten samen te stellen.

Verschillende hoofd­ en handdouches en complete douchesystemen, zorgen voor individueel doucheplezier en optische blikvangers. Of u nu kiest voor een renovatie of volledige verbouwing van de badkamer: de verschillende producten voor op ­ en inbouw bieden altijd een passende oplossing van douche of thermostaat tot en met elegante af voersystemen.

Hier ontmoeten elegante stijlele menten innovatieve functionaliteit. Juist bij het koken is een eenvoudige, intelligente bediening van de kraan een groot voordeel. Voor meer plezier met water, ook in de keuken.
1778 keer gelezen

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.