logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

zondag, 23 september 2012 17:53

Axor Starck Organic badkamerkranen

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)
  • Axor Starck Organic badkamerkranen
Philippe Starck kondigt met Axor Starck Organic een nieuwe revolutie aan in badkamerland. Dankzij een emotioneel, organisch-minimalistisch design en een kristalheldere techniek zet deze collectie een nieuwe standaard voor comfortabel en toch duurzaam watergebruik.

De eyecatchers van Axor Starck Organic zijn de kranen. Hun archetypische vormen herkennen we uit de natuur, ze zijn één en al emotionaliteit, spelen in op ons gevoel. Tegelijk zijn ze uitgerust met de meest vernieuwende technieken: een nieuwe, water- besparende waterstraal, een intuïtieve bediening, een innovatief binnenwerk.

De wastafelmengkranen in de nieuwe collectie maken het mogelijk om water en energie op een intuïtieve, ergonomische en spaarzame manier te gebruiken. Het volume en de temperatuur zijn apart te bedienen. Je doet de kraan open of toe via een greep aan de onderkant van de uitloop. Ook het volume kun je met die greep instellen. Dat is heel ergonomisch, want je handen bevinden zich op de plek waar het water uit de kraan komt. De temperatuur kun je bovenaan de kraan regelen. Als je die standaard op de energiebesparende koudwaterstand zet, bespaar je automatisch water en energie.
1120 keer gelezen Laatst aangepast op dinsdag, 09 oktober 2012 19:55

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.