logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

maandag, 02 september 2013 11:37

Artweger Twinline 2

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)
  • Artweger Twinline 2

HET LIGBAD VAN DE TOEKOMST

Met de TWINLINE 2 gaat Artweger nog consequenter in de richting van een comfortabel ligbad met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek voor kleine badkamers.

In 2006 schiep Artweger met de introductie van de TWINLINE een nieuwe productcategorie: de eerste volwaardige combinatie van ligbad en douche. De grote belangstelling voor deze nieuwe comfortoplossing voor de badkamer leidde tot een permanente doorontwikkeling en completering van het TWINLINE-assortiment, onlangs zelfs uitgebreid met een whirlpool-systeem.

In 2010 introduceerde Artweger de TWINLINE 2. Dit is het toekomstgeoriënteerde alternatief voor traditionele bad- of doucheoplossingen. Door de rechtlijnige badvorm en de geïntegreerde, rechte douchedeur is de ruimtebehoefte van het ligbad aangepast. Zo is het gemakkelijk om een oud ligbad voor een nieuwe TWINLINE 2 te wisselen. Een ligbad dat duidelijk meer te bieden heeft, de geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte. Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor een plotseling openen van de deur bij het vullen en baden.

Dit combi bad combineert een volwaardige douche en een comfortabel ligbad in één product en verwezenlijkt vandaag al de toekomst van het ligbad. Ze overtuigt ook door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met traditionele douche- en badoplossingen.

Twinline 2 is verkrijgbaar in de maten, 160, 170 en 180 cm. De panelen zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit meerdere kleuren glasoppervlakken

1056 keer gelezen Laatst aangepast op dinsdag, 03 september 2013 14:09

1 Reactie

  • Reactielink LargratoSig woensdag, 25 oktober 2017 19:52 Geplaatst door LargratoSig

    Se Vende Viagra En La Farmacia levitra a precios baratos Doxycycline Discount Card Amoxicillin Side Effects Rash

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.