logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

maandag, 02 september 2013 11:41

Artweger Twinline AIR

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)
  • Artweger Twinline AIR

PRIKKELENDE CHILL-OUT-ZONE VOOR THUIS

ARTWEGERS 3-in-1 oplossing

De TWINLINE familie is weer uitgebreid: douche, bad of luchtige whirlpool, de TWINLINE AIR kan eenvoudigweg alles.

Wie kent het niet: na een lange, inspannende dag komt men thuis en wil men alleen nog maar rust, achteroverleunen en de ogen sluiten. Wie dan ook nog een ontspannend bad kan nemen, heeft het buitengewoon goed. Vooral als het bad met één druk op de knop een bijzondere wellness-ervaring biedt. Met zijn 24 luchtjets produceert hij kleine luchtbelletjes die het lichaam zachtjes masseren.

Comfortabel liggen doet geest en lichaam goed. De fijne belletjes stimuleren de bloedsomloop en werken verkwikkend – een beetje zoals champagnebubbels. Tegelijkertijd maken ze die spieren los, en ontspannen de gewrichten. Zacht licht uit twee gekleurde LED-lampen onder water maken het bad zeer sfeervol. Van minuut tot minuut neemt de spanning af en keert de rust terug.

En TWINLINE AIR kan meerdere keren per dag worden gebruikt. Tenslotte is het niet alleen een whirlpool, maar ook een comfortabele douche en handig bad – met instap! De badwand is aan één kant tot bijna op de vloer open. Een elegante glasdeur zorgt ervoor, dat men zoals bij een douche gemakkelijk kan in- en uitstappen.

De bijzonder subtiele luchtjets zijn vlak in de bodem van het bad geïntegreerd en storen niet tijdens het baden en douchen.

De TWINLINE AIR is zeer onderhoudsvriendelijk. Na het baden worden de luchtjets automatisch schoongeblazen en gedroogd. Zo blijft het bad schoon en hygiënisch, zelfs bij veelvoudig gebruik.

1273 keer gelezen Laatst aangepast op dinsdag, 03 september 2013 14:18

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.