logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

Jan van Erp

Jan van Erp

U heeft net een nieuwe woning gekocht en wilt natuurlijk zo snel mogelijk alles lekker voor elkaar hebben. Of uw kinderen zijn 'de deur uit'. Vaak heeft de badkamer dan een hoge prioriteit.

Tegenwoordig is er zóveel mogelijk dat het goed is om een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze deskundige medewerkers aan te vragen. Ook wanneer u alles zelf wilt doen of samen aan de slag met vrienden, kunt u bij ons altijd terecht voor advies.


Persoonlijk en deskundig advies
Het uitkiezen van wandtegels, vloertegels, sanitair of een complete badkamer is geen dagelijkse bezigheid. Onze ervaren verkoopadviseurs staan daarom graag voor u klaar met - naast een kopje koffie- een deskundig en persoonlijk advies. Wij beantwoorden uw vragen, denken met u mee en bieden praktische tips.

Scherp geprijsde kwaliteit
U kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Dan bent u natuurlijk bij ons bij het goede adres. Door onze efficiënte aanpak zijn onze inkoop- en logistieke kosten zo laag mogelijk. U profiteert daarvan. Wij kunnen zo collecties van hoge kwaliteit en duurzaamheid bieden tegen een scherpe prijs!

 

 

Website: www.janvanerp.nl
donderdag, 18 juli 2013 10:03

Hansgrohe select 2013

woensdag, 23 mei 2012 17:28

zahna historische tegels

Historische plavuizen is de kracht van Zahn, in deze folder ziet u de verschillende mogelijkheden aan tegelsen decoraties
woensdag, 25 april 2012 18:51

natte ruimte

Doucheruimten in sportcomplexen of badkamers in huis staan dagelijks bloot aan water. Dat geldt nog sterker voor zwembaden en wellness-centra. Met al dat water is het een absolute must dat…